ÜNİVERSİTE–SANAYİ İŞBİRLİĞİ PLATFORMU

Üniversite-Sanayi işbirliği modeli oluşturma amacıyla kurulan ve Yıldız Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve İstanbul Sanayi Odası katılımıyla oluşturulan “Üniversite-Sanayi İşbirliği Platformu” II. Toplantısını 04 Nisan 2014 tarihinde İstanbul Sanayi Odası Merkez Bina’da gerçekleştirmiştir. Toplantıda her üniversite, Üniversite-Sanayi işbirliğinde bir ülke modelini ele alarak bir sunum yapmıştır. Marmara Üniversitesi “Hindistan Modeli” ni ele alarak bir sunum gerçekleştirmiştir.

Toplantıya Üniversitemiz adına Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof Dr Ayhan Mergen ve Rektör Danışmanı Dr İsmail Kasap katılmıştır. 25 Nisan Cuma günü 09:00-12:00 saatleri arasında İSO Merkez Bina’da gerçekleştirilecek bir sonraki toplantıda herbir üniversite tarafından oluşturulan modeller ele alınarak tartışılacaktır.