Sektör Kampüste Programı kapsamında açılacak dersler

Marmara Üniversitesi, YÖK ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdürlüğü arasında imzalanan Sektör Kampüste İş Birliği Protokolü kapsamında, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde açılması kararlaştırılan dersler bölümlerin ders müfredatlarına MTH kodu ile eklenmiştir. BYS'de ders kaydı yapılırken ilgili bölümlerin teknik seçmeli ders havuzlarında gözükecektir. Dersler https://uep.milliteknolojiakademisi.gov.tr/ üzerinden online olarak, sınavlar ise Fakültemizde yüzyüze yapılacaktır.

Açılan derslere ilişkin bilgiler aşağıda belirtilmiştir:

Dersin Kodu Dersin Adı Ders Havuzu Bölümü Sınıf Firma Eğitmen Bilgisi Bölüm Ders Koordinatörü
MTH4003 Mastering Business Analysis in Various Contexts Teknik seçmeli Endüstri Mühendisliği   4. Sınıf Özgür Barış Hazır Dr.Öğr.Üyesi Semih Özel
MTH4001 Lithium-ion Battery Manufacturing Processes Teknik seçmeli Metalürji ve Malzeme Mühendisliği  4. Sınıf Dr.Özlem KÖYLÜ ALKAN Prof.Dr.Recep Artır
MTH3010 Climate Change Oriented Planning Teknik seçmeli Çevre Mühendisliği 3-4. sınıf Dr.Ece Gizem Çakmak  Doç.Dr.Nur Hanife Orak