PHYS1104 Physics Laboratory II dersine kayıt yaptıramamış öğrencilerin dikkatine,

Ders çakışması veya ders kontenjanının dolması sebebiyle kayıtlanmamış olan öğrencilerin 27.02.2020 Perşembe günü Saat 17:00'da Fen Edebiyat Fakültesi GZFB107 nolu laboratuvarda derse girmeleri gerekmektedir. Laboratuvara devam edebilmeleri için öğrencilerin iş güvenliği bilgilendirme formunu imzalamaları zorunludur.

Öğrencilerin ayrıca dersin öğretim görevlisi Hüseyin Yaltırık’a email göndermeleri (huseyin.yaltirik@marmara.edu.tr) gerekmektedir. İletilen mesajlarda öğrenci adı, soyadı, öğrenci numarası ve bölümü mutlaka açıkça yazmalıdır. Öğrencinin aldığı dersleri gösterir ders programının resmi net bir şekilde yer almalıdır.