KalDer ve Marmara Üniversitesi işbirliği ile yürütülen Genç Liderler Akademi Programı, çoğunluğunu Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu ilk mezunlarını verdi.

Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Bilgi Belge Yönetimi Bölümü öğrencilerinden oluşan 25 öğrenci 26 Ekim 2013 tarihinde başladıkları kalite eğitimlerini tamamlayarak  sertifikalarını 6 Aralık 2013 tarihinde düzenlenen  töreniyle aldılar. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamza KANDUR’un desteğiyle eğitim alan öğrencilerimiz teşekkürlerini bildirdiler.

Törene üniversitemizden Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul TAÇGIN ve  Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Abdulkerim KAR katılmış olup, Kalder’den KalDer Genel Sekreteri Akın ALIKÇIOĞLU   tüm çalışanlarıyla katıldı. Ayrıca  gönüllü  eğitim veren eğitimcilere plaket verildi.