Güz 2021 Dönemi Ders Kayıtları

Değerli Öğrencilerimiz,

Ders kayıtları ile ilgili sorularınız için lütfen Akademik Danışmanınız ile irtibat halinde olunuz. Transkriptinizde söz konusu olabilecek hatalar için (daha önce alıp başarılı olduğunuz NTE grubu derslerin ilgili yarıyılda yer almaması, transkript GANO hatası vb) lütfen danışmanınız ve öğrenci işlerine başvurunuz.

• NTE grubundaki dersler için daha önce başarılı olduğunuz dersler için tekrar seçimde bulunmayınız. CC ve üzeri başarı notu ile başarılı olunan derslerin teknik bir sorun sebebiyle seçilmesi durumunda söz konusu dersler kayıt listenizden de siliniyor olacaktır.
  • FTE grubu derslerimiz, 8.yy müfredatlarımızda bulunan seçmeli ders grubu. Bununla birlikte öğrenimlerini Güz sonunda tamamlayabilecek olan öğrencilerimiz sınırlı sayıda ders bu dönem de sunuluyor. Bu dersleri, sadece mezuniyet durumunda olup bu dersi alması gereken öğrencilerin seçmesi önem taşıyor.

Başarılar dileriz.

Non Technical Elective Dersler – Güz 2021