2022-2023 Bahar Yarıyılı Ders Kayıtları

Değerli Öğrencilerimiz,

Ders kayıtları devam etmektedir. 2022-2023 Bahar Yarıyılı ders başlangıcı duyuruları Üniversitemiz web sayfasından, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı web sayfasından ve Fakültemiz web sayfasından yapılacaktır.

Kontenjan sınırı dolayısıyla seçmeli ders alamamış öğrencilerimizin web sitemizde bulunan mevcut derslere (Non-Technical Elective-NTE ve Faculty Technical Elective-FTE) kayıt yapmaları için kontenjan artışları akademik takvim doğrultusunda yapılacaktır. Kayıt süresi içinde tüm öğrencilerimizin kayıtlarını tamamlayabilecekleri konusunda endişe etmemelerini hatırlatmak isteriz.

Öğrencilerimizin Fakülte web sayfamızı, eposta duyurularını ve danışman öğretim üyeleri ile irtibatta olarak bilgilendirmeleri takip etmelerini rica ederiz.

Not: Tüm öğrencilerimizin sistemde kayıtlı irtibat bilgilerini kontrol etmeleri ve gerekiyorsa güncellemeleri çok önemlidir.

 

Duyuru 15.02.2023

1- Müfredatlarımızın 8.yarıyılında bulunan Faculty Technical Elective (FTE) derslerimizin listesi ve kayıtlanan öğrenciler/kontenjanlar incelendiğinde henüz kontenjanı dolmamış dersler bulunmaktadır. Öğrencilerimiz, bu dersleri tek tek inceleyebilir ve kontenjanı bulunan derslere kayıtlanabilirler. Ders programına göre sadece bir derse kayıtlanabilecek durumda olan öğrencilerimiz, ders programını da ekleyerek öğrenci numarası, bölüm ve isim-soyisim belirterek Öğrenci İşleri Ofisimizden Semra Karaman’a (semra.karaman@marmara.edu.tr) e-posta gönderebilirler.

2- NTE derslerimiz, 2 ders ilavesi (NTE1003 ve NTE1010.2) ve YDA1001, YDA1002, YDA1003 derslerimizin kontenjan artışları yapılarak saat 14:00’da güncelenecektir.

HIZLI ERİŞİM