Physics II ve Calculus II dersleri

PHYSICS II ve CALCULUS II DERSLERİNİ TEKRAR (REPEAT) OLARAK ALAN ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR:

Physics II ve Calculus II dersleri Güz döneminde de dersleri ilk kez alan veya başarısız olan öğrenciler için tekrar olarak sunulmaktadır. Derslerden başarısız olan öğrencilerin BYS kayıt ekranlarında bu dersler otomatik olarak zorunlu alınacak dersler listelerinde bulunmakta ve seçim listesinden çıkartılamamaktadır.

Bu dersler, bölümlerimizin Bahar dönemi zorunlu dersleri arasında bulunduğundan, sınamalı durumda olmayan, bu dersleri Güz dönemi yerine Bahar döneminde almak isteyen öğrencilerimiz Öğrenci İşleri Ofisimiz Personeli Semra Karaman ile görüşerek ders seçim ekranlarından bu derslerin çıkartılmasını talep edebilirler, semra.karaman@marmara.edu.tr adresine e-posta gönderebilirler.

Mühendislik Fakültesi Dekanlığı