Kimya Mühendisliği Bölümü Öğrencilerimizin TÜBİTAK Başarısı

Fakültemiz Kimya Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin hazırladıkları bitirme tezi proje önerileri TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulundu.

Dr. Öğr. Üyesi Uğur ÖZVEREN'in danışmanlığını yaptığı Ecem Ergün ve İlayda Karaman "Hidroksiyapatit-Biyokömür Nanokompozit İle Modifiye Edilmiş Poliüretan Kullanılarak Sulu Çözeltilerde Ağır Metallerin Gideriminin İncelenmesi Ve Modellenmesi" başlıklı projeleri ile Damla Uygur ve Furkan Kartal ise "Katalitik Gazlaştırmanın Termodinamik Benzeşim Programında İncelenmesi" başlıklı projeleri ile TÜBİTAK tarafından "2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı" kapsamında desteklenmeye değer bulundu.

Öğrencilerimizi ve Uğur Hocamızı yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.