Endüstri Mühendisliği Lisans Öğrencimizin Başarısı

Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizden İrem Ünal, “Engineering Project” dersi kapsamında Danışmanı Doç.Dr. Serol Bulkan Hocamız ile yürüttüğü çalışmalarına dair bildirisini 28-29 Kasım 2019 tarihlerinde düzenlenen 3. Ulaştırma ve Lojistik Ulusal Kongresinde sunarak ödül aldı. Çalışmalarının ayrıca “Journal of Transportation and Logistics” dergisinin özel sayıda basılacağı öğrencimiz İrem Ünal’ı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

İrem, ayrıca araştırmalar yürüttüğü Doç.Dr. Özlem Şenvar Hocamız ile katıldığı 10. Uluslararası İstatistik Kongresinde çalışmalarını sunmuş ve araştırması “Journal of Health Systems and Policies” dergisinde yayınlanmıştır:

Özlem Şenvar & İrem Ünal (2019) Examination of Malignant Neoplasms and Revealing Relationships with Cigarette Consumption. Journal of Health Systems and Policies, 1(2), 78-97.

IremUnal_1.jpg (86 KB)

IremUnal_3.jpg (124 KB)